06-10 3333 25
kozijnslide1
Maak een afspraak voor vrijblijvend advies en prijsopgave

Naam

Email

Telefoon

De terrasoverkapping

Met de almaar zachter wordende winters en de late nazomers in gedachten kiezen steeds meer mensen voor een terrasoverkapping om extra lang van het buitenleven te kunnen genieten. Wij geven ze groot gelijk! De terrasoverkapping van de kozijnenclub is perfect voor de mens die vrijwel het hele jaar door wilt genieten van het buiten zijn.

Lees snel verder over de terrasoverkapping van de kozijnenclub.

De terrasoverkapping

De terrasoverkapping is een enorme verwelkoming voor ieder huis. Vrijwel het gehele jaar door genieten van het buitenleven. Geen last meer van het regenachtige klimaat wat ons kikkerlandje zo kenmerkt, minder onderhoud aan uw kozijnen en een verlenging van uw leefruimte.

Ziet u uzelf al zitten met vrienden en familie onder uw nieuwe terrasoverkapping dit najaar? Warm en droog, terwijl de blaadjes van de bomen vallen.

Het kan met een terrasoverkapping van de Kozijnenclub.

De terrasoverkapping van de Kozijnenclub

De adviseurs van de Kozijnenclub zijn experts met een jarenlange ervaring rondom kunststof kozijnen, dakkapellenschuifpuien en terrasoverkappingen. In onze showroom vertellen zij graag over de meest geschikte terrasoverkapping voor uw situatie en adviseren zij u met een passend advies op maat. Een bezichtiging bij u thuis om uw persoonlijke woonsituatie nog beter te kunnen beoordelen en zodoende een persoonlijker advies te kunnen geven juichen wij alleen maar toe. Hoe gedetailleerder de communicatie, hoe beter dit aansluit op ons motto; Duidelijke communicatie en afspraak is afspraak.
De kozijnenclub onderscheidt zich door:

  • Duidelijke communicatie – Geen technisch onnavolgbaar verhaal. Duidelijke woorden, duidelijke taal.
  • Transparantie – Niets mooier maken dan het is. Eerlijk, open en helder. 
  • Scherpe prijs – kwaliteit verhouding – Groot assortiment, slim ingekocht. 
  • Extra advies over subsidies en leningen – Ervaren, vakkennis en up-to-date. 

Vrijwel iedere (online) zoektocht naar een terrasoverkapping wordt uiteindelijk gecompleteerd met een fysiek bezoek aan de leverancier. Logisch natuurlijk, u wilt immers ‘horen en voelen’ wat u in huis haalt, toch?

Maak daarom direct een afspraak met onze adviseurs voor een vrijblijvend advies over uw nieuwe terrasoverkapping.

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...