06-10 3333 25
kozijnslide1
Maak een afspraak voor vrijblijvend advies en prijsopgave

Naam

Email

Telefoon

De overkapping

De winters worden zachter en duren minder lang, de zomers duren langer; zelfs in Oktober is het nog goed toeven op uw terras of in de tuin. Een overkapping biedt u de mogelijkheid om nog langer van het buitenleven te genieten, zelfs wanneer de blaadjes van de bomen vallen en de regen met bakken uit de hemel komt. De overkapping van de kozijnenclub is uitermate geschikt voor de mens die vrijwel het hele jaar door wilt genieten van het buiten zijn.

Lees snel verder over de overkapping van de kozijnenclub.

De overkapping

De overkapping is steeds meer in opkomst. Door een gestage verandering in de seizoenen is het ook in Nederland mogelijk om langer van het buitenleven te genieten. Een overkapping van uw terras of tuin is dan ook een enorme verwelkoming voor ieder huishouden. Zo goed als het gehele jaar genieten van het buitenleven. Geen last meer van het regenachtige klimaat wat ons kleine kikkerlandje zo kenmerkt, minder onderhoud aan uw kozijnen en een verlenging van uw leefruimte binnen.

Ziet u uzelf deze herfst al zitten met vrienden en familie onder uw nieuwe overkapping? Warm en droog, terwijl de blaadjes van de bomen vallen.

Het kan met een overkapping van de Kozijnenclub.

De overkapping van de Kozijnenclub

Met een overkapping van de kozijnenclub geniet u het grootste gedeelte van het jaar van het buitenleven.

De adviseurs van de Kozijnenclub zijn experts met een jarenlange ervaring rondom kunststof kozijnen, dakkapellenschuifpuien, veranda’s en overkappingen. In onze showroom vertellen zij graag over de mogelijkheden voor uw overkapping en adviseren zij u met een passend advies op maat. Een bezichtiging bij u thuis om uw woonsituatie nog beter te kunnen beoordelen en zodoende een nog passender advies uit te kunnen brengen juichen wij alleen maar toe. Hoe specifieker onze communicatie, hoe beter dit aansluit op ons motto; Duidelijke communicatie en afspraak is afspraak.
De kozijnenclub onderscheidt zich dan ook door:

  • Duidelijke communicatie – Geen technisch onnavolgbaar verhaal. Duidelijke woorden, duidelijke taal.
  • Transparantie – Niets mooier maken dan het is. Eerlijk, open en helder. 
  • Scherpe prijs – kwaliteit verhouding – Groot assortiment, slim ingekocht. 
  • Extra advies over subsidies en leningen – Ervaren, vakkennis en up-to-date. 

Vrijwel iedere (online) zoektocht naar een overkapping wordt uiteindelijk gecompleteerd met een bezoek aan uw leverancier. Logisch natuurlijk, u wilt immers ‘horen en voelen’ wat u in huis haalt, toch?

Maak daarom direct een afspraak met onze adviseurs voor een vrijblijvend advies over de mogelijkheden voor uw nieuwe overkapping.

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...