06-10 3333 25
kozijnslide1
Maak een afspraak voor vrijblijvend advies en prijsopgave

Naam

Email

Telefoon

De schuifpui

De schuifpui is razend populair. En terecht. Hoe fijn is het wel niet wanneer u vanaf uw bankstel uw volledige tuin kunt overzien, of de schuifpui nu dicht is of niet. Op een mooie zomerse dag maakt u moeiteloos van binnen buiten, simpelweg door de schuifpui volledig open te zetten. En ook in de winter kunt u voluit genieten van uw winterse tuin.

Lees snel verder over de schuifpui van de kozijnenclub.

De schuifpui van de Kozijnenclub

De schuifpui is een enorme verwelkoming voor ieder huis. Voor uw gevoel meer ruimte, van binnen buiten kunnen maken en geen openslaande deuren meer. Het onbenutte hoekje welk ieder huishouden kent door openslaande deuren is met een schuifpui verleden tijd. Meer ruimteoppervlak binnen én buiten. En in de zomer een volledige integratie van binnen naar buiten.

Het kan allemaal met de schuifpui.

In het algemeen kennen we twee typen schuifpuien:

  • Hefschuifpui
  • Kiepschuifpui

De schuifpui van de Kozijnenclub
De hefschuifpui
wordt doorgaans gebruikt voor de opening naar de tuin. Met een hendel wordt de schuifpui ontgrendeld en kan desgewenst volledig open worden geschoven over het railsysteem.

De kiepschuifpui zien we vaak terug in de vorm van balkondeuren. Ook deze kunnen volledig open geschoven worden, maar hebben daarnaast nog de mogelijkheid om op de kiepstand gezet te worden. Ideaal om bijvoorbeeld de slaapkamer door te laten luchten.

De schuifpui is in verschillende uitvoeringen leverbaar.

Goedkope schuifpuien verkrijgbaar bij ons!


Onze adviseurs
 zijn doorgewinterde experts rondom kunststof kozijnen, dakkapellen en schuifpuien. In onze showroom vertellen zij u graag over de meest geschikte schuifpui en adviseren zij u met een passend advies op maat. Een bezichtiging bij u thuis om de situatie nog beter te kunnen beoordelen en zodoende een nog beter advies te kunnen geven juichen wij alleen maar toe. Hoe gedetailleerder de communicatie, hoe beter dit aansluit op ons motto; Duidelijke communicatie en afspraak is afspraak.
De kozijnenclub onderscheidt zich door:

  • Duidelijke communicatie – Geen technisch onnavolgbaar verhaal. Duidelijke woorden, duidelijke taal.
  • Transparantie – Niets mooier maken dan het is. Eerlijk, open en helder. 
  • Scherpe prijs – kwaliteit verhouding – Groot assortiment, slim ingekocht. 
  • Extra advies over subsidies en leningen – Ervaren, vakkennis en up-to-date. 

Vrijwel iedere (online) zoektocht naar een schuifpui wordt uiteindelijk gecompleteerd met een fysiek bezoek aan de leverancier. Logisch ook, u wilt toch ‘horen en voelen’ wat u in huis haalt.

Maak daarom direct een afspraak met één van onze adviseurs voor een vrijblijvend advies over uw nieuwe schuifpui.

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...