06-10 3333 25
kozijnslide1
Maak een afspraak voor vrijblijvend advies en prijsopgave

Naam

Email

Telefoon

Kozijnen nodig?

Kozijnen zijn onmisbare attributen in een huis. Elk pand heeft ze. Sommige hele oude kozijnen, andere de nieuwste van de nieuwste kozijnen. Wanneer u op zoek bent naar passende kozijnen voor uw nieuwe woning of uw oude kozijnen wilt vervangen voor nieuwe bent u op de juiste pagina terecht gekomen.

Lees snel verder over kozijnen van de kozijnenclub.

Kozijnen

Kozijnen zijn er in vele kleuren, maten en soorten. Door de veelzijdigheid van kunststof kozijnen is er voor ieder raam, deur, dakkapel, veranda, (terras)overkapping of schuifpui wel een passend exemplaar. De tijd dat kozijnen saai en lelijk waren is voorgoed voorbij. Gemaakt van de allerbeste kwaliteit zijn de kozijnen van de kozijnenclub dan ook een lange-termijn oplossing voor het vervangen van uw oude kozijnen.

U zult tijdens uw zoektocht naar een geschikte leverancier voor uw nieuwe kozijnen al een groot aanbod van leveranciers hebben gevonden, zowel op het internet als offline. Wij begrijpen dat u misschien door dit grote aanbod overweldigd ben geraakt. Wij van de kozijnenclub helpen u bij het nemen van een doordachte beslissing. Een kunststof kozijn is een attribuut wat u beter in één keer goed kunt uitzoeken. Zo weet u zeker dat u volgend jaar niet opnieuw op zoek hoeft te gaan naar een geschikte leverancier omdat de kwaliteit van het gekozen kunstof kozijn te wensen over liet.
Kozijnen van de Kozijnenclub
Kozijnen verschillen onderling nogal van elkaar. Als experts weten wij dat maar al te goed. Vanaf de buitenkant is over het algemeen niet goed te beoordelen hoe goed de kwaliteit is van de kozijnen. Wordt het  kozijn bijvoorbeeld van binnen verstevigd met staal? En voldoet het beslag wel aan de geldende normeringen en eisen? Vragen die voor u, als zoekende naar kunststof kozijnen, zeer relevant kunnen zijn. Vragen waar wij u uitgebreid tekst en uitleg bij kunnen geven.

Onze adviseurs zijn experts met een jarenlange ervaring op alle gebieden rondom kozijnen. In onze showroom vertellen wij graag over uw mogelijkheden en adviseren we u met een passend advies op maat. Een bezichtiging bij u thuis om de situatie beter in te kunnen schatten en zodoende een nog beter advies te kunnen geven waarderen wij alleen maar meer. Hoe specifieker de communicatie, hoe beter dit aansluit op ons motto; Duidelijke communicatie en afspraak is afspraak.

Wij onderscheiden ons door:

  • Duidelijke communicatie – Geen technisch onnavolgbaar verhaal. Duidelijke woorden, duidelijke taal.
  • Transparantie – Niets mooier maken dan het is. Eerlijk, open en helder. 
  • Scherpe prijs – kwaliteit verhouding – Groot assortiment, slim ingekocht. 
  • Extra advies over subsidies en leningen – Ervaren, vakkennis en up-to-date. 

Iedere (online) zoektocht naar uw nieuwe kozijnen wordt afgesloten met een fysiek bezoek aan de leverancier. Logisch ook, u wilt immers toch ‘horen en voelen’ wat u in huis haalt.

Maak daarom direct een afspraak met één van onze adviseurs voor een vrijblijvend advies over uw nieuwe kozijnen.

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...