06-10 3333 25
kozijnslide1
Maak een afspraak voor vrijblijvend advies en prijsopgave

Naam

Email

Telefoon


Dakkapel prijs weten?

Een dakkapel is een uitstekende manier om extra ruimte binnen uw woning te creëren of donkere ruimten van extra lichtinval te voorzien. Op vrij eenvoudige wijze tovert u de zolder met een dakkapel om tot werkruimte, extra slaapkamer of hobbyruimte. Wanneer u dit soort plannen heeft met uw woning is de dakkapel prijs fijn om te weten. In dat geval bent u op de juiste website terecht gekomen.

Lees snel verder over de dakkapel prijs van de kozijnenclub.

Dakkapel prijs

Een dakkapel kan voor verschillende gebruiksdoeleinden aangebracht worden. Op vrij eenvoudige wijze creëert u extra ruimte in uw huidige woning. Overwegen om te verhuizen vanwege ruimtegebrek is met het aanbrengen van een dakkapel dan ook overbodig. Een dakkapel is bijvoorbeeld bij uitstek geschikt om van de rommelzolder een leefbare ruimte te maken waar u moeiteloos kunt bewegen. Bijkomend voordeel van het plaatsen van een dakkapel is dat na het plaatsen van de dakkapel uw woning direct aanzienlijk in waarde stijgt; het aantal m² wat daadwerkelijk gebruikt kan worden binnen de woning neemt natuurlijk toe.

Hierdoor is de dakkapel prijs uiteindelijk een uitstekende investering.

Dakkapel van de Kozijnenclub

De prijs is variabel. De prijs is geheel afhankelijk van het type dakkapel en de gebruikte materialen. Ook is in sommige gevallen een vergunning vereist voor het plaatsen van een dakkapel, welke mee zal moeten worden genomen in uw berekening.

Onze adviseurs zijn met hun jarenlange ervaring doorgewinterde experts rondom kunststof kozijnen, schuifpuien , veranda’s, terrasoverkappingen en dakkapellen. In onze showroom vertellen zij u graag over de mogelijkheden van uw dakkapel en adviseren zij u met een gericht advies op maat. Een afspraak maken bij u thuis om uw woonsituatie nog beter te kunnen beoordelen en zodoende een nog gerichter advies te kunnen geven juichen wij alleen maar toe. Hoe gedetailleerder de onderlinge communicatie, hoe beter dit aansluit op het eindresultaat en ons motto; Duidelijke communicatie en afspraak is afspraak.
De kozijnenclub onderscheidt zich dan ook door:

  • Duidelijke communicatie – Geen technisch onnavolgbaar verhaal. Duidelijke woorden, duidelijke taal.
  • Transparantie – Niets mooier maken dan het is. Eerlijk, open en helder. 
  • Scherpe prijs – kwaliteit verhouding – Groot assortiment, slim ingekocht. 
  • Extra advies over subsidies en leningen – Ervaren, vakkennis en up-to-date. 

Iedere (online) zoektocht naar de prijs eindigt uiteindelijk met een fysiek bezoek aan een leverancier. Logisch ook natuurlijk, u wilt immers ‘horen en voelen’ wat u in huis haalt, toch?

Maak daarom direct een afspraak met onze adviseurs voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden voor uw dakkapel en de uiteindelijke dakkapel prijs.

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...