06-10 3333 25
kozijnslide1
Maak een afspraak voor vrijblijvend advies en prijsopgave

Naam

Email

Telefoon

Dakkapel kosten

Dakkapel kosten – Bent u op zoek naar meer leefruimte op uw zolder? Een extra ruimte creëren voor bijvoorbeeld een kantoor, een extra slaapkamer of gewoon meer lichtinval in de ruimte? Een dakkapel biedt u tal van extra mogelijkheden in uw huis. Benieuwd naar de kosten van een dakkapel?

Lees snel verder over de dakkapel kosten van de kozijnenclub.

Een dakkapel is geschikt voor verschillende gebruiksdoeleinden. Op vrij eenvoudige wijze creëert u extra ruimte in uw huidige woning. Verhuizen voor meer ruimte is niet nodig. De dakkapel is bijvoorbeeld erg geschikt om van de zolder een leefbare ruimte te maken of om extra lichtinval in een tamelijk donkere ruimte te verkrijgen. Bijkomend voordeel van een dakkapel is dat na het plaatsen van de dakkapel uw woning direct in waarde stijgt; het aantal m² wat daadwerkelijk gebruikt kan worden binnen de woning neemt natuurlijk toe. Hierdoor zijn de kosten uiteindelijk een uitstekende investering.

Dakkapel kosten van de Kozijnenclub

De dakkapel kosten zijn variabel. De kosten zijn afhankelijk van het type en de gebruikte materialen. Ook is in sommige situaties een vergunning vereist voor het plaatsen van de dakkapel, welke mee moet worden genomen in uw berekening.

Onze adviseurs zijn doorgewinterde experts rondom kunststof kozijnen, schuifpuien en dakkapellen. In onze showroom vertellen zij u graag over de geschikte mogelijkheden en adviseren zij u met een passend advies op maat. Een bezichtiging bij u thuis om de situatie nog beter te kunnen beoordelen en zodoende een  beter advies te kunnen geven juichen wij alleen maar toe. Hoe gedetailleerder de communicatie, hoe beter dit aansluit op ons motto; Duidelijke communicatie en afspraak is afspraak.

De dakkapel van de kozijnenclub onderscheidt zich door:

  • Duidelijke communicatie – Geen technisch onnavolgbaar verhaal. Duidelijke woorden, duidelijke taal.
  • Transparantie – Niets mooier maken dan het is. Eerlijk, open en helder. 
  • Scherpe prijs – kwaliteit verhouding – Groot assortiment, slim ingekocht. 
  • Extra advies over subsidies en leningen – Ervaren, vakkennis en up-to-date. 

Iedere (online) zoektocht naar de dakkapel wordt uiteindelijk gecompleteerd met een fysiek bezoek aan de leverancier. Logisch ook, u wilt toch ‘horen en voelen’ wat u in huis haalt. De kosten hiervan zijn afhankelijk van uw wensen!

Maak daarom direct een afspraak met één van onze adviseurs voor een vrijblijvend gesprek over uw dakkapel kosten.

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...