06-10 3333 25
kozijnslide1
Maak een afspraak voor vrijblijvend advies en prijsopgave

Naam

Email

Telefoon

Dakkapel | Meer leefruimte nodig?

Dakkapel nodig? Bent u op zoek naar meer leefruimte op uw zolder? Een extra ruimte creëren voor bijvoorbeeld een kantoor, een extra slaapkamer of gewoon meer lichtinval in de ruimte? Een dakkapel biedt u tal van extra mogelijkheden in uw huis.

Lees snel verder over de dakkapel van de kozijnenclub.

Een dakkapel biedt u een breed scala aan mogelijkheden. Op vrij eenvoudige wijze creëert u extra ruimte in uw bestaande woning. De dakkapel kan bijvoorbeeld gebruikt worden om van de zolder een leefbare ruimte te maken of voor extra lichtinval in een tamelijk donkere ruimte. Na het plaatsen van de dakkapel stijgt uw woning direct in waarde; het aantal m² wat daadwerkelijk gebruikt kan worden binnen de woning neemt uiteraard toe.

Dakkapel van de Kozijnenclub

De prijzen van een dakkapel variëren, afhankelijk van het type en de gebruikte materialen. Ook is in sommige situaties een vergunning vereist voor het plaatsen van de dakkapel.

De adviseurs van de kozijnenclub zijn doorgewinterde experts rondom kozijnen, schuifpuien en dakkapellen. In onze showroom vertellen zij u graag over de mogelijkheden en adviseren zij u met een passend advies op maat. Een bezichtiging bij u thuis om de situatie beter in te kunnen schatten en zodoende een nog beter advies te kunnen geven juichen wij alleen maar toe. Hoe gedetailleerder de communicatie, hoe beter dit aansluit op ons motto; Duidelijke communicatie en afspraak is afspraak.

De kozijnenclub onderscheidt zich door:

  • Duidelijke communicatie – Geen technisch onnavolgbaar verhaal. Duidelijke woorden, duidelijke taal.
  • Transparantie – Niets mooier maken dan het is. Eerlijk, open en helder. 
  • Scherpe prijs – kwaliteit verhouding – Groot assortiment, slim ingekocht. 
  • Extra advies over subsidies en leningen – Ervaren, vakkennis en up-to-date. 

Iedere (online) zoektocht naar een dakkapel wordt gecompleteerd met een fysiek bezoek aan de leverancier. Logisch ook, u wilt toch ‘horen en voelen’ wat u in huis haalt.

Maak daarom direct een afspraak met één van onze adviseurs voor een vrijblijvend advies over uw dakkapel.

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...